Thursday, September 27, 2012

çilek çoçuk odaları ve fiyatları ile ilgili incelemeler


çilek çoçuk odaları fiyatları arama sonuçlarını sistemizde bulabilir, çilek genç odaları modelleri ve fiyatları için yapılmış olan yorum ve yazıları görebilirsiniz.



çilek çoçuk odaları fiyatları hakkında aradığınız birden fazla içeriğe blogumuzda bulabilirsiniz. Bu yazıda sizlere daha çok çilek çoçuk odaları fiyatları konusu kısmında yer sağlayacağız. çilek çoçuk odaları fiyatları konumuzu da yakından alakadar olan çilek çoçuk odaları fiyatları konusu ile alakalı önümüzdeki günlerde daha çok konuya blogmuzuda geniş yer vermeye çalışacağız.



çilek çoçuk odaları ve fiyatları ile ilgili aradığınız bir çok içeriğe web sitemizde bulabilirsiniz. Bu yazıda sizlere daha çok çilek genç odaları modelleri ve fiyatları konusu bölümünde yer vereceğiz. çilek çoçuk odaları fiyatları yazımızı da benzer alakalı olan çoçuk odaları fiyatları makalesi ile alakalı önümüzdeki zamanlarda daha çok yazıya blogmuzuda geniş yer vereceğiz.



çilek çoçuk odaları fiyatları ile alakalı çilek bebek odaları modelleri ve fiyatları konumuzun altında sizler ile daha fazla bilgiyi bildireceğiz. Ayrıca çoçuk odaları ve fiyatları ile alakalı daha çok konuyu sitemizde arşiv sayfası veya ana sayfa kısmında inceleyebilirsiniz. Bu yazımızda çoçuk odaları fiyatları ile alakalı daha çok bilgiye yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten çoçuk odaları fiyatları makalemizin çilek genç odaları modelleri ve fiyatları makalesi ile ilgisinden konuşacağız.



Bugünlerde gündeme gelen çilek çoçuk odaları ve fiyatları ile iliskili bilgiler bu adreste. çoçuk odaları ve fiyatları ile ilgili yazarlarimizin yaklasimlari ile daha fazlasini burdan bulabilirsiniz.



Site:http://www.fiyatmodel.com/cilek-cocuk-odalari-modelleri-fiyatlari

Monday, September 17, 2012

Pet şişe ile ne yapılır?


Pet şişe doğada son derece zor yok olduğu için geri dönüşüm konusunda son derece hassas davranılması gereken bir malzemedir. Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan pet şişe kapakları geri dönüşüme kazandırıldıktan sonra geriye kalan ana gövdeleri ile son derece güzel ev aksesuarları yapılabilecek ideal bir malzemedir.




Peki pet şişe ile ne yapılır? Pet şişe ile yazımıza ekli olan resmimiz de görebileceğiniz gibi son derece güzel bir kapı süsü yapabilirsiniz. Bu kapı süsünü yapmak son derece basit. Yapmanız gereken tek şey pet şişelerinizin alt tabanlarını keserek biriktirmek. Elinizde yeterli miktarda pet şişe altı biriktikten sonra silikon yapıştırıcı ile bunları yapıştırabilir ve bu güzel görünümlü aksesuarı hiç para ödemeden geri dönüşüm yaparak elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra pet şişeler ile yapabileceğiniz bazı uygulamalar ise şunlar;

TAŞLARI YAPIŞTIRARAK YAPILAN ETKİNLİKLER


+ Yazıları büyüt | + Yazıları küçült

Küçük yuvarlak taşlardan değişik şeyleri yapmayı seviyorsanız bu sayfaya bakmalısınız.Derelerden,Denizden toplayacağınız çakıl taşlarını keçe ve ahşap üzerine tutkal ile yapıştırarak nihale,paspas,şömine,Resim çerçevesi,Bahçe süslemede,Amerikan servis yapımında bir çok şekilde değişik şeyler yapmanız mümkün.


alfabeli-harfli-paspas-yapimi


Eğer istediğiniz renkte taşlar bulamıyorsanız taşları Akrilik boyalar ile istediğiniz renge boyayabilirsiniz.Büyük çakıl taşlarından yapılan bu paspasa b harfi işlenmiş.İsterseniz daha küçük taşlar kullanarak isim yazmakta mümkün olabilir.Banyo ve kapı önü paspası olarak çok güzel olur.
 


Değişik boylardaki çakıl taşlarıyla yapılan paspaslar.Bu paspasların yapımında keçe kumaş kullanmışlar ,taşları tutkalla sağlamca yapıştırdıktan sonra istediğiniz renk akrilik boya ilede boyayabilirsiniz.Fakat dikkat edinaltaki keçe kumaşına bulaşmasın.Yapıştırma işleminden sonra cila sürerseniz resimdekiler gibi parlar.


 
Taş kaplama şömine ve paspas örneği
 
Taşlardan yapılan biblo ve Amerikan servisi.


 


Değişik renkteki taşlarla keçe kumaşı üstüne taşları yapıştırıp cila yada vernik sürerek yapılmış Amerikan servisi ve bahçe süslemeleri.Cila yada verniğiniz yoksa Tırnak cilası şeffaf ojede iş görür.


 


Büyük taşları gri renge boyadıktan sonra yapılmış paspas.Ahşap resim çercevesi üzerine tutkalla taşları yapıştırıp cila sürmüşler.


 


Keçeden yuvarlak kesilmiş kumaşın üstüne çakıl taşlarından nihale yapımı.Renkli taşlardan yapılan nihale



En Çok Bunlar Arandı
  • bebek men
  • crochet patterns
  • Benzer İçerikler:

    Sunday, September 16, 2012

    Masal Kahramanları Kapaklar 30





































    Masal Kahramanları Kapaklar 30

    Masal Kahramanları Facebook Kapaklar, Fairy Tale Heroes Covers Facebook

    Fairy, Tale, Heroes, Covers, Facebook, Masal, Kahramanları, Facebook, Kapaklar


    Saturday, September 15, 2012

    Çiçekli Dantel Battaniye



     Loading ...




    Çiçekli Dantel Battaniye





    Örnek Yükleniyor



    Sponsor Bağlantılar:




     













    Etiketler: battaniye, battaniye modelleri, dantel, tığ işi



    Çiçekli Dantel Battaniye

    Örnek URL

    BBC Code

    Ekleyen : Kiraz

    Tarih : Eylül 12, 2012

    izlenme: 49 Bugün: 18

    Yorumlar : Yorum Yok

    Kategori : Elişi Örnekleri

    Bu Örnek icin Yorumunuz ?




    Isim (gerekli)






    E-posta (yayınlanmayacak)(gerekli)























    Kesme Şeker Örneği Örgü

    Mayıs 10, 2012

    izlenme: 2878 Bugün: 5



    Renkli Taşlı ve Askılı

    Mayıs 19, 2012

    izlenme: 2600 Bugün: 8



    Ebruli İpten Tığ İşi

    Nisan 17, 2012

    izlenme: 3242 Bugün: 11



    El Örgüsü Kız Bebek Takımı

    Nisan 16, 2012

    izlenme: 3326 Bugün: 6



    Delik İşi Masa Örtüsü

    Nisan 25, 2012

    izlenme: 3005 Bugün: 16



    Turuncu Tığ İşi Bebek

    Nisan 16, 2012

    izlenme: 3522 Bugün: 9



    Puantiyeli Kumaştan Yazlık

    Nisan 16, 2012

    izlenme: 3692 Bugün: 12