Tuesday, September 4, 2012

Fuşya Rengi Abiye Elbise Modelleri




Abiye elbiselerde, bazı renkler hem moda trendleri açısından, hem de görsellik açısından  çok dikkat çekici etkiler yaratmaktadır. Özellikle kullanılan parlak ve ışığı yansıtan renkler ile gecenin odak noktası olunmaktadır. Sizi herkes fark eder ve şıklığını tam manası ile göz doldurur.






Fuşya rengi abiye elbise modelleri, kuşkusuz bu tonların başında gelenlerdendir.  Abiye elbiselerde kullanılan fuşyanın pek çok tonu ve kombinleneceği renkleri vardır. Koyu, açık ve pembelere kadar varan renk paleti yanı sıra, lilalar, toprak tonları ile bir arada kullanılabilir. Fuşya rengi abiyelerde kullanılan tarz, genelde dekolteli ve mini modellerdir. Uzun modellerde kullanılmaktadır. Fakat kısa modellerde etki daha iyi verilmektedir. Fuşya ya çok yakışan, pullar, ışıltılı taşlar elbiselerin yaka kısımlarında sıklıkla görülmektedir. Burda amaç rengin biraz olsun yumuşatılmasını sağlamaktır. Üst kısmı bantlı veya straplez, bele oturan ve etekleri katlı pek çok model olduğu gibi, uçuşan kumaşlardan dökümlü bileklere kadar uzanan modellerde dikkat çekicidir.






işte modeller









































 



Beğendiyseniz Paylaşın

Bu yazı Kıyafetler - Elbiseler kategorisine, abiyeler, fuşya, fuşya abiye elbise modelleri, fuşya renkli abiye elbiseler etiketleri ile webmakale tarafından yazılmıştır. yer imlerinize ekleyin.

Fuşya Rengi Abiye Elbise Modelleri

No comments:

Post a Comment