Saturday, July 7, 2012

Suna Dumankaya Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Maske Tarifi

Suna Dumankaya tarafından verilen doğal saç bakım önerilerinden birisi de boyalı ve yıpranmış saçlar içindir.Sizler için evde kolayca yapabileceğiniz bir saç maskesi tarifi veriyoruz.


Suna Dumankaya Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Maske Tarifi



Boyalı ve yıpranmış saçlar içişn uygulanacak olan doğal saç bakım maskesinin malzemeleri şu şekildedir: Bir kahve fincanı susam yağı, bir yemek kaşığı öğütülmüş ısırgan otu, bir yemek kaşığı öğütülmüş nane, bir yemek kaşığı öğütülmüş polen, bir yemek kaşığı öğütülmüş çörek otu…


Suna Dumankaya tarafından verilen bu malzemeler bir kap içerisinde karıştırılır; ve sonrasında, bir fırça yardımı ile saça, boya uygular gibi, saç diplerinden başlanarak uygulanır. Boyalı ve yıpranmış saçlar için doğal saç maskesinin, saçın her tarafına uygulandığından emin olmanız gerekmektedir.


Hazırladığınız doğal saç maskesini, parmaklarınızın ucu ile, başınızın her yerine yayın; ve yedirin. Daha sonra, önce saçınıza bir poşet geçirip; sonrasında da sıcak havlu ile sarın. Suna Dumankaya, yıpranmış saçlara önerdiği doğal saç bakım maskesini, başınızda bir saat bekletmeniz gerektiğini belirtmektedir; ve bu uygulamanın, saç diplerini besleyeceğini söylemektedir.


Suna Dumankaya tarafından önerilen, yıpranmış saçlar için doğal saç bakım maskesinin içerisine bir miktar tuz da ekleyerek kullanırsanız, kepeğe karşı da çözüm oluşturmuş olursunuz. Suna Dumankaya’nın önerdiği bu uygulamayı yaptıktan sonra, saçlarınızı durularken, durulama suyuna da elma sirkesi ilave ederseniz, canlı ve parlak saçlara sahip olmanın coşkusunu yaşayabilirsiniz. Boya ve yıpranmış saçlar için önerilen saç bakım maskesini haftada bir sefer uygulamanız önerilmektedir.


suna dumankaya cilt rengini açma uzmantv


etiketler:Saç Bakımı, Saç Maskeleri, suna dumankaya saç bakımı, yıpranmış saçlar için bitkisel çözüm


6 Temmuz 2012
15 okunma
Yorum yapılmamış

No comments:

Post a Comment